Kapcsolat
GEFRO garancia
GEFRO egészséghírek
Kóstoló: Hol? Mikor?
On-line étkezési tanácsadás
Szeretnél többet tudni rólunk?
Ingyenes tesztek
Letölthető ismertetők
Zapper frekvencia-terápia
Partnereink
Adatvédelmi nyilatkozat

   Adatvédelmi nyilatkozat

A www.gefro.info web-lap szerkesztõje tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek a honlappal. Az általunk végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó.
 

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, amikor a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérõ célra kívánja felhasználni, a www.gefro.info weboldal szerkesztõje errõl az érintettet tájékoztatja, és ehhez elõzetes hozzájárulását megszerzi, illetõleg lehetõséget biztosít számára, hogy ezt követõen hozzájárulását bármikor visszavonja. Az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.
 

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása, és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében minden tõle elvárhatót megtesz. A honlapon rögzített adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, és semmilyen külsõ nyilvántartásban való felhasználását nem engedélyezzük!
 

Jogi nyilatkozat

A honlapon található írások, fotók, grafikai egységek, szakmai cikkek, letölthetõ anyagok és partneri adatok szerzõi és személyiségi jogvédelem alatt állnak. Azok nyomtatása, felhasználása, sokszorosítása bárminemû változtatással kizárólag a forrás megjelölésével engedélyezett, személyes egyeztetés után, írásbeli engedéllyel, az ügyfélkapcsolati körön belül. Minden jog fenntartva! Biohami Kft.