Kapcsolat
GEFRO garancia
GEFRO egészséghírek
Kóstoló: Hol? Mikor?
On-line étkezési tanácsadás
Szeretnél többet tudni rólunk?
Ingyenes tesztek
Letölthető ismertetők
Zapper frekvencia-terápia
Partnereink
Adatvédelmi nyilatkozat


GEFRO minõség és garancia – Magyarországon és Szlovákiában is!

Mindazoknak, akik szeretik a finom ízeket, a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást, az ízletes leveseket és zamatos mártásokat, szeretik fûszerezni az ételeiket, és mindezt szeretnék egészséges élelmiszerbõl megoldani – a GEFRO egy kiváló döntést jelent!
Egyszerû
Finom
Egészséges
Gazdaságos
Nélkülözhetetlen

Az egészséges táplálkozás egy nagyon jó divat! Egyre többen döntenek úgy, hogy megfontoltan állítják össze saját maguk és családjuk étrendjét – és mi ebben szeretnénk társak lenni! Elõadásokkal, tanfolyamokkal és mindenekelõtt kóstoltatással szeretnénk minél több emberhez eljuttatni az egészséges étkezés GEFRO lehetõségét.

Számunkra a visszajelzések nagyon fontosak, ezért szeretjük a kóstoltatást, fõzõ-bemutatókat. Aki eddig megízlelte a GEFRO ételeket, megismerte a filozófiát, azonnal a „szerelmese“ lett! A jó íz, a kiváló alkotórészek és az egyedülálló, tradicionális háttér együttesen jelenti a GEFRO céget, ahol a minõség is a hagyomány része a kezdetek óta.

Mi, akik háziasszonyként és üzletasszonyként is foglalkozunk a GEFRO termékekkel, azért szeretjük ezt a termékcsaládot, mert nagy örömöt jelent látni az elégedettséget a vásárlóink arcán! A klubtagjaink és klubvezetõink is folyamatosan küldik felénk a pozitív visszajelzéseket a termékekrõl és az üzletrõl. A legjobb garancia az elégedett vevõ! És nekünk minden nap sikerélményünk van a sok jó visszajelzésbõl.

Szeretnénk minden családdal megosztani a GEFRO lehetõséget! Jó étvágyat és jó egészséget kívánunk a GEFRO étlaphoz!

Palovecz Gáborné, Irénke