Kapcsolat
GEFRO garancia
GEFRO egészséghírek
Kóstoló: Hol? Mikor?
On-line étkezési tanácsadás
Szeretnél többet tudni rólunk?
Ingyenes tesztek
Letölthető ismertetők
Zapper frekvencia-terápia
Partnereink
Adatvédelmi nyilatkozat


Kedves Fiatalok, Anyukák, Apukák, Nagymamák és Nagypapák!

„Ha megkérdezel egy nõt, hogy mi a számára a legfontosabb az életben, és elkezdi felsorolni: hogy õ enni adjon annak, akit szeret, hogy jelen legyen, mikor az ételt megkóstolja, és hogy az arcáról le tudja olvasni, hiányzik-e belõle valami só vagy fûszer – akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a nõ tudja, mit jelent szeretni.”

Szeretettel és finom, egészséges ízekkel köszöntünk minden kedves GEFRO érdeklõdõt honlapunkon keresztül!

Kik vagyunk?
A Biohami tulajdonosai nem kevesebbet tûztünk ki célul, mint azt, hogy az általunk kínált lehetõség eljusson minden magyar család asztalára, mindennapjaiba, gondolkodásába! Sõt, ma már büszkén jelenthetjük, hogy a szlovákiai családok felé is nyitottunk az egészség, életmód, családi egészségmegõrzés gondolataival és cselekedeteivel.

Anyukaként és reménybeli nagymamaként szeretteink egészsége, jóléte, mindennapi ellátása az életünk fõszereplõje, mint ahogyan minden kedves hölgynek, családanyának és apukáknak is, akit üzleti bemutatóink, kóstolóink alkalmával eddig megismertünk. Mindketten az „érett” nõi korba tartozunk, ezért is engedhetjük meg magunknak, hogy a családunk körüli teendõk mellett a saját egzisztenciánk, álmaink, céljaink megvalósítását is elkezdhettük. 2007-ben ismerkedtünk meg a GEFRO cég csodálatos és finom termékeivel, és azonnal beleszerettünk! Másfél éves elõkészítés, komoly vállalkozói és kereskedelmi háttér kiépítése, szakmai képzések és konzultációk, sok gondolkodás és nagyon sok munka eredményeként büszkén állunk a családok elé: meghoztuk Magyarországra és Szlovákiába a GEFRO termékeket! És meghoztunk egy olyan új szemléletet is, amely iránt meggyõzõdésünk, hogy már nagy igény mutatkozik: a mindennapok egészsége a táplálkozásunkon és a szokásainkon keresztül.

Mindezt gazdaságos, megfizethetõ módon, a mai világnak megfelelõ gyorsasággal, valamint a legendás német megbízhatóság és minõség égisze alatt kínáljuk az egészséges életmód híveinek.

Mi a célunk?
Felismertük, hogy a mai rohanó világban már nincs idõ a hosszas fõzésre, elõkészítésre, fõként az egészséges hozzávalók beszerzésére. Egy anyuka, nagymama a mai világban sokat dolgozik, hiszen így tudja biztosítani családja megélhetését. Emellett a meghitt családi étkezésekre igazán nehéz egy szigetet teremteni a szeretteinek! Mi segítünk megteremteni egy ízvilágot, ahol pillanatok alatt friss, gõzölgõ, egészséges ételeket varázsolhattok az asztalra. Így ismét marad minden napra meghittség, finom közös étkezések, amelyek biztosítják a családi harmóniát, marad bõven idõ, és marad egy állandó, jólesõ érzés, hogy a gyors GEFRO reggeli, uzsonna, ebéd és vacsora az egészséget és a finom ízeket egyszerre biztosította családunk számára.

A GEFRO minõség és tradíció
A GEFRO márkanév évtizedek óta ismert a német emberek számára és a környékbeli országok piacán, még Angliában is szeretett, kedvelt bio- és natúr termék. 1924-ben a Frommlet fivérek, Jozeph és Ignaz a németországi Memmingenben alapították meg családi vállalkozásukat. Ebbõl alakult a GEFRO cég, mely mára nemzetközileg ismertté és elismertté vált. A GEFRO cég növényi rostokban gazdag, kalóriaszegény, koleszterinmentes és kizárólag növényalapú termékeket kínál, melyeket színezõ- és szintetikus tartósítószer nélkül, magas szintû, speciális technológiával állítanak elõ. A különleges ízvilág és a könnyû emészthetõség a GEFRO termékek elsõdleges jellemzõje, így ezeket felnõttek és gyerekek egyaránt fogyaszthatják, és a vegetáriánusok, vegánok, szív- és érrendszeri betegségben szenvedõk, vagy akár cukorbetegek is találnak finom, biztonságos terméket.